Constructie

Instalatii si mentenata : Constructie

Proiectare si constructie birou sedinte

Proiectare si Instalarea unui birou pentru sedinte in interiorul halei Montaj General care asigura izolarea termica si fonica.

Proiectare completa si executie camera - masuratori 3D

Proiectare și construcție arhitectură si instalații (alimentare, iluminat, macara 3.2, sistem complet HVAC, uși rapide, iluminat de urgenta)

Constructii noi

Cladiri mici, structuri de metal, dulgherie din aluminiu, dulgherie din PVC, bidoane, etc.
 

Reconditionare si compartimentare

Renovare interior, compartimentare din gip-carton, vopsea epoxidica pentru podele, etc.

Proiectare, executie si compartimentare birou

Proiectare și construcție birou de calitate - Magna - Proiectare rezistență la foc de 120 de minute cu sisteme proprii de aer condiționat și detectare a incendiilor. Compartimentarea biroului principal .

Executie platforma de beton pentru logisitca - 800mp

Proiectare si constructie a 800 mp platforma de beton pentru departementul logistica din Heineken Craiova. Instalarea unui sistem pluvia cu conexiune la evacuarea sistemului existent. Instalarea protecțiilor de trafic.

Reconditionarea podelei de ciment in depozit

Aplicarea podelei epoxidice pentru trafic greu 800 mp - Depozit Ford

Reabilitare rezervor de sulf - Heineken

Reabilitarea unui rezervor de sulf - sistem de ape uzate - Heineken, prin tratarea betonului și armăturii din oțel cu soluție Sika.

Consolidarea structurii cu fibre de carbon

Consolidarea cu fibre de carbon si accesorii, tehnologie Sika, a tuturor stalpilor de sustinere si fisurilor aflate pe planseul interior al cladirii CALITATE.

Consolidare structura acoperis

Consolidarea și întărirea structurii metalice a acoperișului, conform standardelor românești de construcție. Cantitate totală de oțel 281 tone.

Consolidarea constructiilor

Consolidarea prin fibra de carbon, consolidarea structurilor metalice, etc.

Fatade, acoperisuri si luminatoare

Reconditionare fatade, inlocuirea placilor de azbest, luminatoare din sticla, luminatoare din policarbonat si izolatia ferestrelor, grile de venitlatie, etc.

Proiectarea si Inlocuirea grilelor de ventilatie

Proiectarea si inlocuirea a 420 mp de grile de ventilatie din etajul tehnic pentru eficentizarea functionarii sistemului din etajul tehnic al sectiei Vopsitorie.

Inlocuire geam securizat acoperis

Proiectare, calcul și execuție pentru soluția la pierderea de căldură : prin scădere acoperișuri hall- Trim & Final Shop prin înlocuirea sticlă securizată cu 16 mm din policarbonat 6 / 16-20.

Executie sisteme prevenire foc

Proiectarea și executia de : aspersoare, structuri electrice ignifuge și rezistente la foc, carcase si sisteme de protectia impotriva fulgerelor.

Instalatii Electromecanice

Sisteme de protectie incendiu, lucrari sanitare, incalzire si intalatii, instalatii de gaz, instalatii termice si acustice, etc.
Derulează în sus