Portofoliu

Proiectare si constructie birou sedinte

Proiectare si Instalarea unui birou pentru sedinte in interiorul halei Montaj General care asigura izolarea termica si fonica.

Proiectare completa si executie camera - masuratori 3D

Proiectare și construcție arhitectură si instalații (alimentare, iluminat, macara 3.2, sistem complet HVAC, uși rapide, iluminat de urgenta)

Constructii noi

Cladiri mici, structuri de metal, dulgherie din aluminiu, dulgherie din PVC, bidoane, etc.
 

Reconditionare si compartimentare

Renovare interior, compartimentare din gip-carton, vopsea epoxidica pentru podele, etc.

Proiectare, executie si compartimentare birou

Proiectare și construcție birou de calitate - Magna - Proiectare rezistență la foc de 120 de minute cu sisteme proprii de aer condiționat și detectare a incendiilor. Compartimentarea biroului principal .

Executie platforma de beton pentru logisitca - 800mp

Proiectare si constructie a 800 mp platforma de beton pentru departementul logistica din Heineken Craiova. Instalarea unui sistem pluvia cu conexiune la evacuarea sistemului existent. Instalarea protecțiilor de trafic.

Reconditionarea podelei de ciment in depozit

Aplicarea podelei epoxidice pentru trafic greu 800 mp - Depozit Ford

Reabilitare rezervor de sulf - Heineken

Reabilitarea unui rezervor de sulf - sistem de ape uzate - Heineken, prin tratarea betonului și armăturii din oțel cu soluție Sika.

Consolidarea structurii cu fibre de carbon

Consolidarea cu fibre de carbon si accesorii, tehnologie Sika, a tuturor stalpilor de sustinere si fisurilor aflate pe planseul interior al cladirii CALITATE.

Consolidare structura acoperis

Consolidarea și întărirea structurii metalice a acoperișului, conform standardelor românești de construcție. Cantitate totală de oțel 281 tone.

Consolidarea constructiilor

Consolidarea prin fibra de carbon, consolidarea structurilor metalice, etc.

Fatade, acoperisuri si luminatoare

Reconditionare fatade, inlocuirea placilor de azbest, luminatoare din sticla, luminatoare din policarbonat si izolatia ferestrelor, grile de venitlatie, etc.

Proiectarea si Inlocuirea grilelor de ventilatie

Proiectarea si inlocuirea a 420 mp de grile de ventilatie din etajul tehnic pentru eficentizarea functionarii sistemului din etajul tehnic al sectiei Vopsitorie.

Inlocuire geam securizat acoperis

Proiectare, calcul și execuție pentru soluția la pierderea de căldură : prin scădere acoperișuri hall- Trim & Final Shop prin înlocuirea sticlă securizată cu 16 mm din policarbonat 6 / 16-20.

Executie sisteme prevenire foc

Proiectarea și executia de : aspersoare, structuri electrice ignifuge și rezistente la foc, carcase si sisteme de protectia impotriva fulgerelor.

Instalatii Electromecanice

Sisteme de protectie incendiu, lucrari sanitare, incalzire si intalatii, instalatii de gaz, instalatii termice si acustice, etc.

Lucrari metalice

Executam si proiectam lucrari metalice cum ar fii: platorma de lucru a operatorului, scari si cai de acces, bariere si balustrade pentru securizarea spatiilor de lucru, structuri metalice, instalatii de macarale si echipamente de ridicare si unelte.

EcoSport Ford Craiova

Proiectarea si construirea partilor mecanice , instalatii electrice pentru noua linie de productie , aspresoare.

Fox Project Ford Craiova

Proiectarea și instalarea macaralelor, a liniilor de asamblare și a liniilor cu piston.

Instalare MAG SPECH 500

Instalare, poziționare și alimentare la curent. Implementat sistemul de aer comprimat și instalația de aspersoare. Repararea podelei epoxidice de sub mașinarie

Implementarea Sistemului Einess

Implementarea sistemului Einess pentru verificarea și identificarea defecțiunilor motorului prin comparație cu o imagine standard

Montaj si punere in functiune echipament

Incluzand : livrarea , instalarea in spatiul respectiv, asamblarea mecanica , executarea conexiunilor si a instalatiei, alimentarea si conexiunile electrice, punere in functiune si asistenta.

Conducte : Lucrari si Instalatii

Incluzand proiectare, fabricare si instalatie : sisteme de apa rece si calda, sisteme de tevi, aer comprimat, sisteme de protectie impotriva focului, instalare si demontare pompe , etc.

Montarea și instalarea unei prese de spălare

Conexiune la utilități , executarea unei talii perimetrale din beton, instalarea sistemelor electrice și de automatizare și punerea în funcțiune a echipamentelor.

Instalare filtre de spalare

Proiectare si executie a filtrelor de spalare FSI

Birou pentru sedinte

Proiectare si Instalarea unui birou pentru sedinte in interiorul halei Montaj General care asigura izolarea termica si fonica.

Instalare Difuzoare de aer

Furnizarea si montarea a 167 de bucati de difuzoare de aer in sectia Caroserii, pentru realizarea corespunzatoare a incalzirii si ventilatiei spatiului de productie.

Achizitie si Instalare Perdele de Aer

Achizitie si montare sisteme de perdele de aer 36KW / bucata – in zona de logistica Magna. Sistemele automate s-au montat pentru cele doua usi rapide de acces.

Sisteme de gestionare a aerului

Climatizare, ventilatie si extractie, presurizarea aerului, etc.
 

Sisteme industriale de racire

Piese cabine de racire

Modificarea instalatiei de racire a caroseriilor

Marirea capacitatii de aspiratie prin modificarea traseelor de tubulatura si marirea capacitatii ventilatoarelor.

Instalare controlere de temperatura

S-au achizitionat si s-au instalat 20 de controlere de temperatura in Paint Mixing Room – Paintshop si s-au implementat in sistemul PLC existent.

Inlocuirea PLC-ului in Paint Mixing Room

Inlocuirea PLC-ului – sistemul de control al vopselurilor pentru cabinele de vopsire – Paint Mixing Room
Realizarea, implementarea programului de automatizare.

Instrumentare si Control

Sisteme SCADA, automatizari, retea locala de date, sisteme de comunicatii audiovizuale, control de la distanta, supraveghere video, etc.
 
Derulează în sus